O nama

Mi smo Alegrasolutions tim!

Postani Alegra partner

Kontaktirajte nas


12345

SastanakTelefonSMSEmailSvejedno


captcha

Agencija Alegra Solutions

Mi smo mlad, ali iskusan tim konsultanata čiji je primarni zadatak da primenjujući savremene metode poslovanja, doprinese uspešnom razvoju Vaše kompanije.

Dugogodišnje iskustvo, stečeno radom u raznim oblastima kompanijskog poslovanja, primenom savremenih elemenata poslovanja, spakovali smo u jedinstvene usluge i pakete uslugaAlegra service” brenda, putem kojih na jednostavan, praktičan, dinamičan, efikasan i ekonomski racionalan način prilazimo svojim klijentima.

Prvi korak ka uspehu je promena. Osetite razliku.

Jedinstven nastup na tržištu iziskuje konstantne promene i unapređenja, kako bi kompaniju činile različitom i uspešnijom u odnosu na konkurenciju. Naša vizija je da sa našim partnerima u kontinuitetu radimo na promenama čiji je jedini cilj povećanje profitabilnosti poslovanja klijenta.

Povećanje profitabilnosti u poslovanju klijenta je naš primarni zadatak. Ovom cilju, bilo da prilazimo sa stanovišta istraživanja mogućnosti, sagledavanjem stanja i potreba, analizom tržišta ili implementacijom savremenih instrumenata rada, težimo svakodnevnim angažovanjima naših timova na predmetima svakog pojedinačnog klijenta. Naš klijent je uspešan i zadovoljan klijent.

Osnivanje privrednih subjekata
95%
Izrada korporativnih web prezentacija
80%
Analiza tržišnih uslova na području EU
75%
Digitalne usluge posredstvom specijalizovanih platformi
100%

Alegra timeline

Proces razvoja poslovanja Alegre iz godine u godinu

07/2019

U želji da, kombinujući tradicionalne i savremene načine rešavanja korporativnih dilema i problema pomogne firmama u Srbiji unaprede svoj sistem rada, osnovana je agencija “Alegra Solutions”. Sedište agencije je u Beogradu.